حفاظ دیوار نیزار، یکی از انواع نرده حفاظ های روی دیوار است که بعد از نرده حفاظ بوته ای طراحی شد. این نرده حفاظ روی دیوار به دلیل تقاضا و درخواست خریدارن طراحی و در سال 1395 روانه بازار گردید. حفاظ نیزار جزو نرده حفاظ کلاسیک محسوب میشود. انتخاب نام نیزار هم به دلیل تشابه این نوع نرده حفاظ با نیزار های طبیعی است.

اصلی‌ترین دلیل طراحی این نوع حفاظ این است که در عین ساده بودن برای ارتفاع های بالاتر از 100 سانت طراحی شده است. گروه تولیدی ثامن حفاظ اولین طراح و تولید کننده این نوع نرده حفاظ است. نسخه اصلی این حفاظ در ارتفاع 100 سانت با میلگرد 10 ساده و در ارتفاع های 120 و 140 سانت با میل گرد 12 ساده ساخته می‌شوند.

انواع حفاظ نیزار

ویژگی حفاظ نیزار

حفاظ نیزار دارای ویژگی های خاصی است. اولین چیزی که در این نوع از نرده حفاظ دیده میشود شکل متفاوت آن با سایر نرده حفاظ های روی دیوار است. این حفاظ در ابتدا با یک قوطی نیم دایره مانند شروع و در قسمت بالا با یک خم S مانند رو به عقب تمام میشود. در هر متر از این نرده حفاظ روی دیوار 5 عدد از این قطعه به کار میرود که بعد از نصب روی دیوار سبب میشود که سارقان نتوانند به لبه دیوار نزدیک شوند. این حفاظ هم مانند سایر نرده حفاظ ها به صورت قرینه کار میشود و یکی از محاسن آن عدم استفاده از میله های زیر 10 سانتی متر است.

45 میله اصلی این نرده حفاظ از پائین و شاسی کار به سمت بالا جوشکاری شده است و هیچ قطعه ای به میله های اصلی جوش داده نشده است. نبود قطعات ریز نه تنها از امنیت حفاظ کم نکرده، بلکه به نظر طراح با توجه به قوسی بودن نرده ها جای پا در میله ها وجود ندارد. حفاظ نیزار در قسمت پائین و بالا دارای دو عرض 60 سانت است که به سارقان و مهاجمان در همان ابتدا القا میکند که عبور از این حفاظ بسیار مشکل و غیر ممکن خواهد بود.

برای بازدید و خرید حفاظ شاخ گوزنی میتوانید به صفحه قیمت حفاظ شاخ گوزنی مراجعه نمایید.

حفاظ دیوار نیزار

نوع جوشکاری در حفاظ نیزار به شیوه جوش CO2 است. این شیوه جوش صنعتی به دلیل نفوذی بودن میلگرد های خم کاری شده را با مقاومت بالا به هم متصل میکند. با توجه به این که خم های این حفاظ به طریق آهنگری است به هیچ وجه استفاده از جوش و رنگ معمولی در این نوع از نرده توصیه نمی‌شود. بعد از اتمام مرحله جوشکاری نوبت رنگ نرده است. نوع رنگ در این محصول حتما میبایست کوره ای باشد. در مرحله رنگ کاری نرده بعد از پاشش پودر به مدت 15 دقیقه در دمای 220 درجه درون کوره قرار گرفته و رنگ به صورت یکنواخت روی میله حفاظ و جوش ها را می‌پوشاند. به طور کلی استفاده از رنگ های مایع به هیچ وجه برای نرده حفاظ های نسل جدید توصیه نمی‌شود.

قیمت حفاظ نیزار

انواع حفاظ نیزار

این حفاظ با توجه به متریال مورد استفاده به دو دسته تقسیم میشود حفاظ نیزار سبک و حفاظ نیزار سنگین

حفاظ سنگین یا همان شرکتی با استفاده از میلگرد 10 یا 12 ساخته میشود. با توجه به این که این نوع از نرده حفاظ دیوار بر روی یک شاسی 6 سانتی و عرض 65 سانت جوشکاری میشود، استفاده از میلگرد 8 تقریبا غیر ممکن است. این نوع از نرده بسیار ایمن و مقاوم است.

حفاظ سبک یا همان بازاری نوعی از نرده است که ردیف های وسط همانند شاخ گوزنی به صورت صاف جوشکاری میشوند و دو ردیف موازی به صورت قوس دار دارد و شبیه نیزار است.

نوع رنگ در حفاظ دیوار نیزار

گروه تولیدی ثامن حفاظ محصولات نرده حفاظ دیوار خود را در هر رنگی که مطابق سلیقه و نیاز خریدارن است تحویل میدهد. معمولا در حفاظ نیزار بیشتر از 3 رنگ مشکی مات، سفید و قهوه‌ای سوخته استفاده میشود. رنگ های سفید و قهوه‌ای بیشتر با نمای ساختمان و درب پارکینگ هماهنگی دارند. با این وجود همواره رنگ مشکی هم طرفداران خاص خود را دارد. همان طور که در بالا اشاره شد، رنگ آمیزی نرده ها با روش رنگ کوره ای انجام می گیرد که روشی کاملا استاندارد و به روز است.

در این روش میله ها پس از این که در معرض رنگ پودری قرار گرفتند داخل کوره می روند تا رنگ روی سطح آن ها بنشیند. این رنگ علاوه بر اینکه ظاهر زیباتر و بدون خط و خش تری نسبت به رنگ های معمولی مایع دارد، کیفیت و ماندگاری بالاتری نیز دارد. رنگ های مایع حتی اگر لایه ای ضد زنگ هم داشته باشند، پس از مدتی در برابر باران و آفتاب مستقیم قرار گرفتن کیفیت خود را از دست می دهند و پوسته می شوند. حتی ممکن است میله زنگ بزند و بپوسد.به این ترتیب میلگرد به تدریج استحکام خود را از دست می دهد. اما در رنگ کوره ای هیچ کدام از این مشکلات وجود ندارند.

برای خرید حفاظ بوته ای و قیمت گرفتن از مشاورین ما میتوانید به قیمت حفاظ بوته ای مراجعه نمایید.

نصب حفاظ نیزار

در صورتی که ساختمان شما در حال ساخت است حتما از میله های انتظار یا قرار دادن پلیت روی دیوار به فاصله یک متر غافل نشوید. برای این کار میتوانید از مشاوره رایگان نصابان ثامن استفاده نمایید. در برخی از ساختمانهای تازه ساز صفحات فلزی روی قسمت فوقانی دیوار نصب شده اند تا بعدا در صورت نیاز حفاظ به آن ها متصل شود. اما اگر به هر دلیلی میله انتظار وجود ندارد برای نصب حفاظ نیزار، کار متفاوت خواهد بود.

در ابتدا باید روی دیوار سوراخ هایی با قطر 10 تا 12 میلی متری توسط دریل مخصوص روی دیوار حفر شوند.این سوراخ ها به صورت مورب و در فواصل 50 سانتی از هم قرار میگیرند و بعدا میلگرد هایی با طول بین 15 تا 20 سانتی متر درون این حفره ها توسط نصاب ها تعبیه میشوند. در این روش حدود 5 الی 10 سانتی متر از این میلگرد ها بیرون می ماند تا شاسی حفاظ ها به این میله ها متصل شود. میلگرد ها به صورت یک در میان از دو طرف به شاسی حفاظ نیزار جوش داده میشوند و در نهایت محل های جوش خوردگی رنگ می شوند.

نصب حفاظ نیزار برای دیوار ویلا

نصب حفاظ بر روی دیوار باغ ها همواره یکی از چالش های نصابان بشمار میرود. بیشتر دیوار های ویلا ها به خصوص باغ ها از بلوک های سیمانی ساخته شده اند که با توجه به بازدید های ما تقریبا هیچ کدام مسلح نیستند. برای حل این مشکل در زمان ساخت دیوار بهتر است که ردیف آخر بلوک را برگردانده و داخل آن را از سیمان و ماسه پرکنید و در هر یک متر یک میله فلزی در سیمان قرار دهید.

برای دیوار های بلوکی روش اول سوراخ کردن درپوش و استفاده از پین های بلند 35 سانتی است. بدین ترتیب که دو سوراخ موازی به فاصله 10 سانت در هر متر نصب کرده و حفاظ را بین این پینها قرار داده و جوش میدهند.

روش دوم هم نصب بر روی دیوار ها با درپوش فلزی است که نقاطی را که در زمان نصب درپوش پیچ کرده اند را با دریل سوراخ کرده و به جای پیچ پین بلند داخل دیوار میکنند. به این شکل هم درپوش فلزی مقاوم تر خواهد شد و هم حفاظ نیزار نصب شده. بعد از نصب انواع حفاظ نیزار توجه داشته باشید که بایستی کلیه محل های جوش کاری شده به دقت لکه گیری شوند تا بعد از مدتی نرده حفاظ روی دیوار شما زنگ نزند.

خرید حفاظ نیزار

قیمت حفاظ نیزار

به صورت کلی قیمت حفاظ ها بسته به وزن هر متر طول دارد و خرید حفاظ نیزار نیز از این قاعده پیروی میکند. به طور کلی این حفاظ نسبت به سایر نرده حفاظ های روی دیوار از قیمت مناسب تری برخوردار است. فاکتور های خاصی در تعیین قیمت موثر هستند که از جمله آنها می توان به ارتفاع، عرض و تراکم نرده اشاره کرد. طبیعتا هر چه ارتفاع و تراکم یک حفاظ بیشتر باشد میلگرد بیشتری مصرف شده و وزن حفاظ نیز بالاتر میرود و قیمت خرید حفاظ نیزار طبعا بالا تر خواهد بود. این موارد هم با توجه به شرایط و محل، از ساختمانی به ساختمان دیگر متفاوت هستند.

برای مثال ساختمان هایی که به دلیل مکان یا موقعیت خود بیشتر در معرض سرقت قرار دارند، باید از انواع حفاظ نیزار بلند تر و متراکم تری استفاده کنند. معمولا استاندارد این حفاظ بین 100تا 120 سانت است. برخی از تولید کنندگان اقدام به تولید انواع حفاظ مشابه حفاظ نیزار کرده اند که از نظر امنیتی بسیار ضعیف تر از طرح اصلی هستند. این فاصله طراحی آنقدر زیاد است که میتوان به صورت قطع گفت که حفاظ نیزار فقط در 2 الی 3 برند مطرح تولید میشود.

گروه تولیدی ثامن حفاظ برترین تولید کننده نرده حفاظ های روی دیوار است که همواره کوشیده است تا با ارائه انواع نرده حفاظ های مختلف و متنوع، انتخاب نرده حفاظ روی دیوار را با توجه به سبک ساختمان و سازه دیوار، برای معماران و مهندسین ساختمان آسان کند. انتخاب نوع حفاظ، ارتفاع، عرض و تراکم آن نیازمند داشتن تجربه و دانش کافی در این زمینه است. کارشناسان ماهر و مجرب ما آماده اند تا به صورت رایگان در محل شما حضور یابند و شما را در جهت انتخاب بهترین گزینه یاری دهند.

برخی از سوالات رایج:

1. قیمت حفاظ نیزار چقدر است ؟

فاکتور های خاصی در تعیین قیمت حفاظ نیزار موثر هستند که از جمله آنها می توان به ارتفاع، عرض و تراکم آن ها اشاره کرد. طبیعتا هر چه ارتفاع و تراکم یک حفاظ بیشتر باشد میل گرد بیشتری مصرف شده و وزن حفاظ نیز بالاتر میرود و قیمت خرید حفاظ نیزار طبعا قیمت بالا تری خواهد داشت.

2. انواع حفاظ نیزار کدامند ؟

حفاظ نیزار سنگین یا همان نرده حفاظ نیزار شرکتی با استفاده از میلگرد 10 یا 12 ساخته میشود.حفاظ سبک یا همان حفاظ بازاری نوعی از نرده حفاظ نیزار گونه است که ردیف های وسط همانند شاخ گوزنی به صورت صاف جوشکاری میشوند ودو ردیف موازی به صورت قوس دار هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست

مشاوره رایگان